NEXT >

Projekt piwnicy

Projekt  strefy wina w części piwnicy o złożonym programie funkcjonalnym, który ściśle odpowiada indywidualnym potrzebom klienta. Klimat wnętrza tworzy drewno położone na ścianach pod kątem, podświetlone w szczelinach oraz kultowa sofa wprowadzająca do wnętrza trochę luksusu. Do tego liczne frezowane lustra powiększające wnętrza. Projekt baru wynika z umieszczonej na wyższej kondygnacji beczki kąpielowej.

 

powierzchnia użytkowa: 76m2

status:  w trakcie realizacji inwestor: prywatny
lokalizacja: Poznań

 

ARCHITEKCI  \

PATRYK MATYJA
AGNIESZKA ZIELIŃSKA-CHMURA


WSPÓŁPRACA \ 

MARCIN PORTKA

 

Projekt: Pracownia Loft

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej formacji można znaleźć w polityce prywatności.

AKCEPTUJE