NEXT >

Wnętrza willi BOTANICZNA, Poznań
Projekt aranżacji wnętrz zaczął się od generalnego remontu, który miał na celu głównie przystosowanie układu funkcjonalnego do wymagań współczesnego klienta, jednocześnie zachowując stylowe elementy architektury z okresu powstania budynku. Na parterze powstała strefa dzienna, a na piętrze nocna, całość stanowi zbalansowaną mieszankę klasyki i nowoczesności.

powierzchnia: 534 m2
klient: prywatny
lokalizacja: Poznań

status: zrealizowany


BOTANICZNA villa interiors, Poznań
The project began with major renovation, the main goal was to adjust the functional layout of the beautiful villa from the 30's to exacting requirements of contemporary client preserving all the original architectural details and features.
The layout is divided into day zone on the ground floor and night zone upstairs; it is a mox of classic and modern.

surface: 534 m2
client: private
location: Poznań
status: completed

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej formacji można znaleźć w polityce prywatności.

AKCEPTUJE