NEXT >

BOGUSŁAWSKIEGO
Projekt restauracji zaczął się od generalnego remontu, którego głównym celem było połączenie podzielonej do tej pory przestrzeni wraz z  otwarciem jej na otoczenie. Nastrój wnętrza został zdefiniowany przez zestawienie betonu, postarzanego drewna i wełnianego filcu. Te trzy materiały razem z ciepłym światłem tworzą kameralną atmosferę rodzinnej restauracji.

powierzchnia: 123 m2
lokalizacja: Suchy Las
klient: prywatny
status: w trakcie realizacji


BOGUSŁAWSKIEGO
The restaurant project began with major renovation, the main goal was to connect previously divided space and open it to the surroundings. The restaurant ambience was defined with juxtaposition of concrete, weathered wood and wool felt. These three materials and warm light create an intimate atmosphere of this family restaurant.

surface: 123 m2
location: Suchy Las
client: prywatny
status: in progress

Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, niektóre mogą być już zapisane w przeglądarce. Więcej formacji można znaleźć w polityce prywatności.

AKCEPTUJE